За півроку на Закарпатті відкрито 10 Центрів обслуговування платників податків

«За півроку на Закарпатті відкрито 10 Центрів обслуговування платників податків. У березні було відкрито перший – у Берегові, а у серпні – десятий в Ужгородському районі», – розповів голова ДПС в області Василь Іванчо.

На сьогодні у всіх районах та містах області (крім Рахівського району, де ведеться будівництво адмінбудівлі податкової інспекції) такі центри повноцінно працюють.

Центри оформлені відповідно до єдиних стандартів, затверджених ДПС України.  В центрах надаються практично усі послуги, які необхідні сьогодні платнику від прийому податкової звітності і надання консультацій, до видачі довідок чи звірки розрахунків. Для зручності платників режим роботи центрів визначений без обідньої перерви, з подовженим робочим днем і в суботу.

«З відкриттям Центрів обслуговування платників податків ми змінили не лише інтер’єр податкових інспекцій. Якість надання послуг, ввічливе спілкування – це правило нашої роботи з платниками податків. Разом з тим, відгуки і побажання наших клієнтів допоможуть нам вдосконалюватися», – підсумував головний податківець краю Василь Іванчо.

До процесу покращення податкової системи та роботи податкової служби має змогу долучитися кожен, хто у цьому зацікавлений. Пропозиції і зауваження до роботи податкової служби можна надати  під час заходів за участю посадових осіб податкової, або залишити в скриньках «Для заяв і пропозицій», які є в кожному Центрі обслуговування платників, або ж надіслати на електронну скриньку ДПС в області mrr@zak.sta.gov.ua. 

zakarpatpost.net