Мукачеву потрібна нова влада, переконаний В’ячеслав Шутко

– Поки у Мукачеві до влади не прийде нова політична сила, мешканці міста над Латорицею не матимуть ні нормальних доріг, ні ремонту будинків, ні цивілізованого бізнесу, – дійшов висновку після зустрічей з жителями вулиць Івана Франка, Стуса та Підопригори кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко.

– Всюди я чую одні й ті самі нарікання. Дороги, тротуари, вуличне освітлення, затоплені підвали, протікаючі дахи. Для тих, хто живе у центрі міста, може здаватися, що Мукачево справді схоже на європейське місто. Але варто тільки відійти від центра, як потрапляєш у забуту Богом та владою провінцію. Дитячий майданчик – така ж рідкість, як і відремонтований під’їзд. Вже два роки, як у місті немає централізованого опалення, а люди й дотепер не можуть виробити усіх довідок, щоб легалізувати індивідуальне опалення. Це не під силу зробити навіть тим, у кого є гроші – людей ганяють по ЖЕКах, примушують виготовляти документацію та проекти, чистити комини та ще бозна-що. А як тоді бути пенсіонерам?.

Зазвичай усі звернення громади до В’ячеслава Шутка є типовими, системними. Якісь особливі проблемні питання трапляються не так часто. Наприклад, на вулиці Підопригори мешканці звернули увагу кандидата на захоплену без їх згоди ділянку землі, де раніше розташовувалися контейнери для сміття. «Коли ми звернулися до міського голови, – розповідають жителі, – він сказав: «А що я можу зробити, це погодив попередній архітектор, а після того він звільнився». Невже у нашому місті архітектор може щось вирішити без підпису міського голови? Навіщо тоді потрібен мер? ».

В’ячеслав Ласлович збирає усі заяви мешканці, та вирішує проблеми через правоохоронні органи: «На жаль, у нашому місті провладна політична сила не має змоги впливати на міську владу. Доводиться відстоювати законні права мукачівців у прокуратурі, міськвідділі міліції, контрольно-ревізійному відділі. Маю переконання: Мукачеву потрібна нова влада».

zakarpatpost.net