Гала-концерт обласної ліги КВН зібрав 18 команд

16-ий сезон Закарпатської ліги розпочали жваво та гучно. Нові жарти, улюблені із попередніх сезонів команди, нові колективи, як завжди великі очікування.

Гала-концерт усіх учасників ліги зібрав 18 команд, а саме:

FiFa (фізичний ф-т УжНУ)
To Dublin (УжНУ)
Без мандата (юридичний ф-т УжНУ)
Футурама (МДУ)
Перо мне в руки (філологічний ф-т УжНУ)
Спокойная атмосфера
Медсестра Тамара (медичний ф-т УжНУ)
Лесной олень
МОШ (Ми ошиблись)
Кино (Мукачево)
Оркестр Миши Гоголя
А шо? (ЗОШ №7, Ужгород)
KEVIN (УТЕІ КНТЕУ)
ВУЗВ (гімназія)
Парада (Іршава, школа №2)
Сборная причуд Фрейда
БезУмная Молодежь (МДУ)
Корова юмора
У перервах між виступами збірні команди УжНУ, Ужгорода та гостей міста зіграли розминку з залом. Найсмішнішим КВНівці визнали питання хлопця Василя, який хвалився кількістю дівчат. Його було нагороджено флешкою від «МКТ».

Цьогоріч ліга переживає, так би мовити, нове народження. Вже досвідчені бійці, учасники збірної УжНУ «Тяп-ЛяП» завершили (за їх словами, однак ми їм до кінця не віримо, правда? ☺) свої виступи в Закарпатській лізі КВН. Натомість з’явилось багато нових КВНівців, сповнених сил, емоцій та амбіцій. Утворились нові команди із уже «бувалих» гравців, які налаштовані на сезон більш ніж рішуче. Та й колективи, які вже не перший рік в лізі, не мають наміру здаватись без бою. А ще до нас приїдуть сильні команди із інших міст України…

Гравці починають роботу над сценаріями, школа КВН продовжує функціонувати щонеділі, а глядачі очікують захоплюючих та динамічних виступів.

Ігри 1 туру Закарпатської ліги КВН відбудуться 19-22 листопада в ПАДІЮНІ.

Олександра Артюхіна, сайт Закарпатської ліги КВН