У Перечині зала з гральними автоматами була замаскована під Інтернет-кафе

Нещодавно правоохоронці отримали інформацію про те, що в одному із закладів райцентру поряд з наданням Інтернет послуг ведеться заборонена діяльність – надаються послуги грального бізнесу.

Працівники УДСБЕЗ області спільно з начальником СДСБЕЗ Перечинського райвідділу міліції В’ячеславом Крульком вирішили перевірити цю інформацію та провели оперативно-профілактичне відпрацювання району.

І дійсно, у підсобному приміщенні одного з Інтернет-кафе на Перечинщині було виявлено три гральних автомати у справному стані, які були приєднані до електромережі та чекали клієнтів.

На момент приходу правоохоронців за одним з автоматів уже сидів хлопчина, а міліціонерам пояснив, що за 20 гривень тут можна отримати непогану дозу адреналіну а ще й надію на великий виграш.

Хоч надії мисливців за грошима примарні, а платити за них деколи приходиться всією родиною, охочих пограти у закладі вочевидь стачило. З місця події вилучено три гральних автомати та п’ять системних блоків до комп’ютерів. Приміщення вище вказаного Інтернет – кафе опечатано. Наразі по даному факту порушено кримінальну справу. Про це  повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.