В’ячеслав Шутко: «Успішне село – це активна громада та дбайливі господарі»

Кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко зустрівся з громадами сіл Макарьово та Барбово Мукачівського району.

В’ячеслав Ласлович був приємно здивований, наскільки активно громада планує та лобіює проблемні питання своїх населених пунктів. Сільський голова показав кандидату розроблені депутатами програми розвитку населеного пункту на найближчі п’ять років. Серед найголовніших питань – створення централізованого водопостачання. Питну воду у цих селах змушені купувати, її привозять у бочках. Також громада лобіює ремонт Будинку культури, що залишився ще з радянських часів.

Також В’ячеслав Шутко зустрівся та обговорив нагальні проблеми з духовенством Макарьова, відвідав бібліотеку та дитячий садочок. У кожному закладі відчувалася рука господаря – і читальню, і дошкільний навчальний заклад можна сміливо назвати одними з кращих у районі. Є, звичайно, і труднощі – у садочку поки що немає жодної гойдалки, не облаштований дитячий майданчик.

– Маючи активну громаду, дбайливих господарів, та з допомогою народних депутатів ми зможемо разом зробити Закарпаття чарівним краєм, – підсумував враження від поїздки В’ячеслав Ласлович.

Прес-служба кандидата у народні депутати України