Міліція прогнозує спокійні вибори

В української міліції немає інформації про можливі позаштатні ситуації під час проведення голосування на виборах до Верховної Ради.

Відтак сьогодні на виборчих дільницях чергуватимуть по 2 працівники правоохоронних органів, повідомив начальник управління зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук.

“Голови виборчих комісій знають, як діяти в разі порушень. Голова дільниці звертається до працівників міліції, і останні все документують”, – пояснив він.

За словами речника МВС, “в Україні немає таких дільниць, які можуть принести проблеми або вплинути негативно на виборчий процес”.

Разом із тим у МВС повідомили, що напередодні в кількох десятках дільницях не було вчасно знято політичну агітацію за кандидатів. За всіма такими фактами провадяться перевірки, запевнили правоохоронці.

“Єдиним зафіксованим правопорушенням щодо виборів стали вицарапані на стіні образливі слова на одного з кандидатів в депутати”, – підсумував “день тиші” заступник начальника Управління по зв’язках з громадськістю МВС України Іван Бабаєв.

Загалом порядок на виборах забезпечуватимуть 65 тисяч правоохоронців.

tsn.ua