Тягнибок погрожує “майданами” і судами після виборів

Лідер Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок упевнений у проходженні очолюваної ним політичної сили до Верховної ради VII скликання, при цьому прогнозує судові позови щодо результатів голосування.

Відповідаючи на запитання з приводу того, чи має намір він оскаржувати результати голосування, Тягнибок сказав: “Однозначно – виходячи з того, як проходила кампанія, скільки було фальсифікацій”.

Лідер “Свободи” також не виключив, що для захисту результатів виборів “можливо, доведеться вийти на акції протестів”. “Ми готові в разі масових фальсифікацій закликати людей виходити на вулицю”, – сказав Олег Тягнибок.

Зазначимо також, прийшовши на виборчу дільницю у Дарницькому районі міста Києва, Олег Тягнибок не зміг проголосувати через те, що не взяв паспорт громадянина України.

Дільнична виборча комісія не дозволила йому проголосувати за закордонним паспортом і іншим посвідченням, після чого Тягнибок повідомив, що має намір повернутися за своїм паспортом і повторно прибути на цю виборчу дільницю.

tsn.ua