Тячівська прокуратура направила до суду кримінальну справу по резонансному ДТП

Прокуратурою завершено розслідування кримінальної справи про резонансну аварію, що сталася 25 квітня в селі Верхнє Водяне Рахівського району, в результаті якої загинули двоє осіб.

Як повідомив старший прокурор відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури області Дмитро Кириленко, до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, (яка за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років) притягнуто старшого оперуповноваженого сектору карного розшуку Рахівського райвідділу міліції Я.

Досудовим слідством у цій справі встановлено, що правоохоронець Я., керуючи легковим автомобілем марки «ВАЗ-2108», у порушення Правил дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із мотоциклом «Viper Storm». Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир загинули на місці події.

26 жовтня поточного року, вказану кримінальну справу направлено до апеляційного суду Закарпатської області для розгляду по суті, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі прокуратури Закарпатської області.