«Домашня кулінарія» – газета для тих, хто любить готувати

Смачні і цікаві страви від закусок до десертів – на 32-х кольорових сторінках.

Як приготувати кольорові млинці для дитини і відомий закарпатський гуляш? А як правильно вибрати ковбасу «Сервелат» та пити горілку і не п’яніти? А може, хочете побалувати рідних смачним медівником або печеними яблуками? На ці та інші питання ви знайдете відповідь у черговому випуску газети «Домашня кулінарія», яка вже надійшла у продаж.

Із «Домашньою кулінарією» навіть недосвідчені господині зможуть здивувати домашніх смачними і цікавими стравами. Адже девіз цієї кулінарної газети – «Готуємо самі – готуємо смачно»! Це свого роду посібник для сучасних господарок, котрий стане надійним джерелом корисної  і практичної інформації про продукти та способи їх приготування.

В кожному номері – рецепти різних страв української та світової кухні, поради шеф-кухарів, експертиза продуктів і напоїв, меню для маленьких гурманів, правила етикету та багато іншого. І звичайно ж – рецепти наших читачів. Все це – щомісяця на 32 кольорових сторінках із фотографіями. До речі, із «Домашньою кулінарією» можна не тільки готувати, але й заробляти: за кожен надрукований у газеті рецепт з фото – 55 гривень!

Готуйте, їжте і заробляйте!

Газету «Домашня кулінарія» можна передплатити у свого листоноші або на своїй пошті.

Передплатний індекс по Закарпатській області02004.

Передплатний індекс по Україні68339.

zakarpatpost.net