Представники Мукачівської єпархії взяли участь у Міжнародному фестивалі православних ЗМІ «Віра і слово»

У Москві, з благословення Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, проходив ювілейний V Міжнародний фестиваль православних ЗМІ «Віра і слово».

Участь у форумі прийняли 467 делегатів із 155 єпархій, які представляли Росію, Україну, Білорусію, Азербайджан, Казахстан, Литву, Латвію та Молдову.

 

 

 

 

 

 

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь у фестивалі взяли представники єпархії: редактор радіопередач, голова Перечинського молодіжого братства імені архімандрита Василія (Проніна) – протоієрей Василій Керецман та замісник голови інформаційного відділу єпархії– Олег Машіка.

В ході роботи фестивалю учасники прийняли участь в роботі тематичних «круглих столів», провели зустрічі з кращими журналістами та медіаменеджерами Росії. Окремо слід зауважити і про зустріч з міністром культури Російської Федерації Володимиром Медінським. В останній день фестивалю в Храмі Христа Спасителя відбулась прес-конференція Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, вході якої він відповів на всі питання православних журналістів.

 Протоієрей Василій Керецман

m-eparchy.org.ua