Ужгородка продавала двох 3-річних синів за 1500 гривень

В Ужгороді на площі Кирила і Мефодія поблизу готелю “Закарпаття” міліціонери затримали 37-річну жінку, яка пропонувала перехожим купити від неї двох 3-річних хлопчиків. Про неадекватну поведінку ужгородки правоохоронцям повідомили люди.

Суму, яку горе-мати просила за власних дітей, поки не називають. Але попередньо відомо, що жінка торгувалася за 1500 гривень. За ці гроші вона готова була віддати покупцеві обох синів-близнюків.

“Жінку затримали, – розповідає прес-секретар Закарпатської обласної прокуратури Вікторія Попович. – А дітей на вимогу прокурора передали під опіку лікарів Ужгородської дитячої лікарні. Зараз медики обстежують хлопчиків, аби з’ясувати, чи не має в них серйозних захворювань. За попереднім оглядом лікарів, діти здорові”.

Кримінальну справу правоохоронці поки не порушують. Кажуть, такі неадекватні дії ужгородки можуть свідчити, що в неї не все гаразд із психічним здоров’ям. А якщо медики доведуть, що жінка не сповна розуму, то, згідно із законом, вона є неосудною. Тому наразі її направили на огляд до психіатра.

Тим часом правоохоронці розшукали матір жінки. Вона виявилася цілком адекватною і просить правоохоронців віддати дітей їй під опіку.

Горе-матері наразі загрожує щонайменше позбавлення батьківських прав. Якщо ж лікарі підтвердять, що вона є психічно здоровою, а суд доведе її вину, то жінку можуть позбавити волі.

gazeta.ua