Тіло Мазурка привезли на експертизу з пакетом на голові та ретельно охороняють

Труп чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців “Каравану” Ярослава Мазурка, вже доправили до київського бюро судово-медичної експертизи.

Небіжчика привезли з пакетом на голові та ретельно охороняють від зайвих очей, йдеться у сюжеті ТСН.

Наразі місце події у парковій зоні на Сирці, поруч зі струмком та залізною дорогою, оточене правооохоронцями з усіх сторін. Безліч міліції, експертів та слідчих роздивлялися сьогодні тіло мертвого чоловіка.

Загиблий був одягнутий у синю куртку та зелені штані, босоніж. У кишенях кілька п’ятдесяти- та десяти гривневих купюр. Ніс та ліва сторона обличчя закривавлені. Голова прострелена. Навіть із відстані було зрозуміло, що тіло пролежало лише кілька годин.

Кров на рукавичках експертів свіжого багряного кольору, пальці рук у небіжчика ще не задубіли, тоє експерти без проблем зняли відбитки. Юнак, який живе неподалік, запевняє, що йому вдалося зблизька побачити обличчя загиблого і це точно та сама людина, яка вчинила стрілянину у “Каравані”.

Нагадаємо, у міліції припускають, що чоловік застрелився. У кишені знайшли паспорт на ім’я Ярослава Мазурка, а поруч – пістолет. Нібито, підозрюваний півтора місяця переховувався в чималенькому парку в середмісті столиці. Місце зручне – неподалік від власного будинку, поруч – станція метро “Сирець” та електричка.

tsn.ua