У Тячева – найкращий благоустрій

Мінрегіон запропонує Уряду запровадити систему стимулів для переможців щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час вручення нагород переможцям цьогорічного конкурсу, яке відбулося у рамках VIІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2012».

З-поміж інших, у номінації «Місто найкращого благоустрою з населенням до 50 тис. мешканців» ІІ місце розділили Сторожинець (Чернівецька область), Славута (Хмельницька область) та Тячів (Закарпатська область).

Підсумки конкурсу затверджені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10.03.2012  № 653-р. За звання кращих змагалися 71 населений пункт у 6 категоріях залежно від кількості мешканців. Головним критерієм відбору був комунальний благоустрій населеного пункту, а саме, відремонтованість житлового фонду, утримання доріг, шляхопроводів, належне водопостачання та водовідведення.

 Закарпаття онлайн