Олександр Антал очолив управління Держземагентства у Закарпатській області

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида представив новопризначеного начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Олександра Антала.
Керівник краю висловив впевненість у тому, що Олександр Антал впорається із поставленими завданнями належним чином:

– Наразі в країні триває земельна реформа. Багато що вже зроблено у цьому напрямку, зокрема, в нашому краї. Проте, потрібно наполегливо працювати над ефективними методами подальшого впровадження реформи.

У свою чергу Олександр Антал, зазначив:
– Галузь земельних ресурсів для мене не нова. Тому сподіваюся досить швидко увійти у курс справ, у чому розраховую на допомогу нових колег.

Олександр Антал народився 13 квітня 1965 року у Перечині. У 2002 році закінчив Ужгородський державний інститут інформатики, економіки і права, за спеціальністю – «Правознавство». Очолював Закарпатський регіональний «Центр державного земельного кадастру», Закарпатську філію спеціалізованого ДП «Укрспец’юст». Обіймав посаду першого заступника директора департаменту організації землевпорядних, землеоціночних, топографо-геозедичних та картографічних робіт ДП «Центр земельного кадастру» (м. Київ). Працював начальником відділу оперативного чергування, планування та супроводу здійснення державного контролю – старшим державним інспектором з охорони природного середовища Державної екологічної інспекції в Київській області.

У 2012 році призначений радником голови Закарпатської облдержадміністрації, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” в прес-центрі ОДА.