В Ужгороді облаштують паркінг для НЛО

Незвичайна туристична атракція незабаром з’явиться в Ужгороді. Її презентують студенти кафедри туризму УжНУ. У місті планують облаштувати туристичну “УФО-зону”, покликану привернути увагу людей до проблеми гіпотетичного контакту з позаземними цивілізаціямиу

Головний ініціатор – Юліанна Бонкало, студентка 2-го курсу кафедри туризму УжНУ, уточнює, що “це буде туристична “УФО-Зона”, що складається з 12 знаків (знаки дорожнього типу), які, можливо, стануть знаками майбутнього, коли земляни нарешті знайдуть спільну мову з прибульцями і будуть жити мирно і дружно”.

За її словами, “зона розрахована на привернення уваги людей з усієї України до появи НЛО-об’єктів на території Закарпаття, в інших країнах світу створюються навіть паради НЛО-прибульців, щоб зацікавити якомога більшу кількість людей у вивченні цього явища, а в Україні, нажаль, на даний момент не проводиться жодного такого масового заходу, або йому подібного…”

“УФО-ЗОНА” в Ужгороді може стати першим кроком до зацікавленості різної аудиторії до цієї теми “, – додає Юліанна Бонкало.

Презентація “УФО-зони” в Ужгороді на площі Поштовій, біля “нульового” Ведмедя відбудеться 12 грудня 2012 року о 12:12. Запрошуються всі небайдужі до тематики “непізнаних літаючих об’єктів” (НЛО).

Час Закарпаття