Квитки на передноворічні дні в касах залізниці розбирають як гарячі пиріжки

В перші ж години торгівлі найкращі місця в найпопулярніші напрямки розкупили. Укрзалізниця почала продаж залізничних квитків на передноворічні дні.

Вчора продавали квитки на 28 грудня. В перші ж години торгівлі найкращі місця у найпопулярніші напрямки розкупили. Квитками на 28 грудня почали торгувати лише зранку, а перед касами – вже черги з охочих виїхати вчасно.

Студент Юрій Красько має досвід – не поквапишся – не виїдеш. Траплялося, Новий рік зустрічав не за родинним столом із батьками, а в гуртожитку, йдеться у сюжеті ТСН.

“Минулого року затримався на два чи на три дні, бо не було квитків, і чекав, доки з’явиться квиток”, – згадує Юрій. Щоб гарантовано зустріти Новий рік з батьками, купувати квиток прийшов за сорок п’ять діб – і це йому вдалося.

Марину Котецьку біля кас розчарували. Ні купейних місць, ні дорогих СВ до Сваляви на двадцять восьме грудня вже немає, пропонують лишень плацкарт. Марині це не підходить.

Касири підтверджують – у найпопулярніші напрямки купейні місця розмели одразу, але плацкартні поки що є: “Скупили квиточки вже більш до Мукачево. Люди, мабуть, їдуть відпочивати до Стрия – плацкартні місця лишились, а купейних немає”.

За тиждень, припускають у касі, можуть з’явитись квитки на додаткові потяги. Тут нагадують – з першого січня квитки на потяг відпускатимуть за новими правилами – отримати їх можна буде лише за паспортом.

http://tsn.ua