На Березнянщині чоловік убив дружину

Жахлива трагедія сталася на Березнянщині. Вранці 15 жовтня в черговій частині райвідділу міліції залунав телефонний дзвінок. Житель одного з сіл Великоберезнянського району повідомив чергового, що його брат убив свою дружину і зник з місця події.

По даному факту Перечинським РВ УМВС в цей же день порушено кримінальну страву за ч. 2 ст. 121 КК України. Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу виїхала на місце події, де намагалася з’ясувати усі обставини справи. За кілька годин чоловіка було затримано.

27-річна жінка із своїм чоловіком перебувала в офіційному шлюбі, виховували чотирьох діток, найменшій донечці ще не має і одного рочку. Старша малеча відвідує школу, менша – садочок. Родина жила не дуже заможно, грошей не вистачало, тому чоловік працював на сезонних роботах.

Та, зі слів мешканців села, і чоловік, і жінка зловживали спиртними напоями. Тому благополучною назвати цю сім’ю важко. Там, де мама чи тато п’ють горілку, навряд чи живе злагода і любов. Найчастіше дітки в цій сім’ї чули лайливі та образливі слова, з’ясування стосунків між молодими людьми, дуже часто бачили навіть фізичне насилля.

І ось востаннє сварка закінчилася фатально. Четверо дітей залишилося без матері. Долю батька тепер вирішуватиме суд. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ