Голову Тячівської РДА Шелевера після відпустки очікує – звільнення

Найбільший район Закарпатської області, Тячівський, ось уже кілька тижнів поспіль знаходить в очікуванні доволі серйозних змін.

З тих пір, як нинішній голова районної державної адміністрації Михайло Шелевер програв на виборах своєму “єдиноцентристському” конкуренту Василю Петьовці, для всіх жителів Тячівщини доконаним фактом стала думка, що уже дуже скоро “регіонал” залишиться без посади.

Адже його пряме партійне керівництво (як на рівні держави, так і просто області) нікому не прощає таких помилок. До цієї думки люди і справді звикли. Хтось політика жалів, хтось злостиво насміхався: мовляв, має те, на що заслужив.

Тим не менш, з дня виборів минуло уже кілька тижнів. Як стало відомо Новинам Закарпаття із надійних джерел, Михайло Шелевер наразі перебуває у відпустці та підліковує підірване виборами здоров’я в санаторії. Тим часом жителі підлеглого йому району активно будують теорії щодо майбутнього голови райдержадміністрації.

Як розповіла кореспонденту Новин Закарпаття одне із поінформованих джерел в гірському Тячеві, серед можливих наступників Шелевера – Михайло Данилюк (голова Тячівської районної ради, колишній керівник районної партійної організації біло-блакитних); Федір Яринич (колишній головний лікар Тячівської районної лікарні, на цьогорічних виборах – технічний кандидат Василя Петьовки та один із перших керівників тячівського осередку Єдиного Центру); Василь Бринзяник (голова Тячівської районної коооперативної спілки, колишній БЮТівець, а нині – людина того ж Шелевера, голова бюджетної комісії у Тячівській районній раді).

Словом, компанія кандидатів – доволі різношерстна. Не здивуємося, якщо жоден із них так і не добереться до крісла голови РДА, а новим очільником району стане взагалі неочікувана особа. Наприклад, хтось приїжджий. Як би там не було, а чекати на кадрові ротації, думаємо, залишилося недовго.

http://transkarpatia.net