У ЗакДУ затвердили план заходів до Тижня права

12 листопада 2012 року молоді правники-науковці ЗакДУ зібралися на черговому засіданні, обговорили й прийняли важливі для розвитку студентів та аспірантів факультету рішення.
Порядок денний передбачав:
·        розгляд змін у персональному складі та керівних органах Наукового товариства;
·        обговорення та затвердження Плану заходів до Тижня права;
·        формування бази досягнень та рейтингової системи товариства.

Учасники Загальних зборів прийняли до складу Наукового товариства нових членів, що висловили бажання активно працювати в обраному напрямку. Також було оновлено керівні органи. Новим заступником голови й водночас керівником напряму «дебати» став студент 3-го курсу Роман Фок, а секретарем – студент 1-го курсу Михайло Кіш.

Затверджений План заходів до Тижня права передбачає проведення:

· підсумкової конференції за результатами ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Актуальні проблеми конституційного будівництва в Україні»;
· брейн-рингу «Знавці Конституції України»;
· регіональної школи кар’єрного росту юриста;
· круглих столів, конференцій, наукових семінарів та симпозіумів, присвячених проблематиці прав людини.

Голова Наукового товариства Іван Полюжин виніс на розгляд концепцію бази досягнень та рейтингової системи товариства для відзначення та заохочення найбільш активних молодих правників університету. Процес формування розпочато за рішенням Загальних зборів.

Отже, діяльність студентів-науковців та аспірантів юридичного факультету є насиченою та багатоаспектною, що сприяє розвитку й розбудові громадського самоврядування юристів ЗакДУ.

 Джерело:  Сайт ЗакДУ