У ПАДІЮНі прйшла «Ніч в музеї танцю»

Танцювальна корпорація друзів представила свою першу хореографічну виставу «Ніч в музеї танцю». Ідея чогось подібного виникла ще рік тому.

 За цей час колектив готувався та продумовував до дрібниць ідею та задум вистави – каже хореограф Наталія Височан.  Під час вистави танцюристи представили близько 15 номерів, які супроводжувалися сучасним лазерним шоу. Організатори кажуть, що цим самим хотіли урізноманітнити виступи та зробити так аби глядач побачив дещо більше ніж просто хореографію.

До вистави було залучено біля 25 танцюристів із усіх трьох вікових  груп колективу, однак найбільше навантаження лягало на плечі основного складу.

Це був перший прем’єрний показ, далі буде більше. Керівники корпорації зізналися, що зараз будуть вдосконалювати та доопрацьовувати все на що звернули увагу під час прем’єри, але вже потім мають у планах представити виставу на великій сцені у Закарпатському обласному драмтеатрі. А вже потім повезти виставу і за межі області. «Для цього нам не потрібно багато затрат: технічне оснащення, танцюристи і гарний настрій».

 Джерело:  Прес-служба “ПАДІЮНу”