В Ужгороді іноземець убив чоловіка, а тіло намагався розчленувати

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції отримали оперативну інформацію про те, що в одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Заньковецької в Ужгороді знаходиться труп людини.

Інформація ця підтвердилася. Прибувши НА вказану квартиру, міліціонери виявили на балконі труп 44-річного господаря помешкання, раніше судимого ужгородця Степана. На тілі були явні ознаки розкладання, що свідчило про те, що труп пролежав на балконі вже кілька днів. А множинні садна голови, шиї та грудної клітки свідчили про те, що чоловік помер не своєю смертю.

За обгрунтованою підозрою в скоєнні вбивства ужгородця міліціонери затримали його 27-річного квартиранта, який виявився іноземним громадянином. Як з’ясувалося, кілька місяців тому він приїхав на Закарпаття, де нелегально проживав в Ужгороді в потерпілого. Наразі міліція встановлює, чим іноземець займався в нашому краї. Є підозра, що непроханий гість заробляв на прожиття крадіжками.

Зі слів самого затриманого, між ним і господарем квартири виник ввечері конфлікт через те, що квартирант запідозрив, буцімто господар краде від нього гроші. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході сварки квартирант вхопив у руки дерев’яну палицю й став бити нею господаря помешкання. Не розрахував сил, і від отриманих тілесних ушкоджень жертва померла…

Тіло вбитого чоловіка квартирант виніс на балкон, замотав у якесь ганчір’я й залишив там. Далі ж, як сам зізнається, мав намір розчленувати труп і винести його частинами з квартири. Та на заваді стали працівники міліції. Зловмисника затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового затримання. Обставини скоєння злочину з’ясовує слідство.

http://zak-umvs.gov.ua