Йожеф Сабо поділився думками щодо майбутнього матчу між “Шахтарем” і “Говерлою”.

Екс-тренер команди “Динамо” і збірної України, вихованець закарпатського футболу Йожеф Сабо поділився своїми думками щодо майбутнього в суботу матчу 17 туру Прем’єр-ліги між “Шахтарем” і “Говерлою”.

– Я думаю, що в цьому матчі сенсації не буде. “Говерла”, мені здається, приречена. Вони навіть вдома ніяк не можуть виграти. Забивають і тут же пропускають. Важко їм. І грають, начебто, а толку то немає. Я з повагою ставлюся до команди “Говерла”, але не думаю, що вони дадуть бій “Шахтарю”. Хоча, звичайно, Севідов і команда можуть подумати, що через щільний графік “гірників” і успіхів в Лізі Чемпіонів, адже вони вже пройшли далі в 1/8, “Шахтар” підійде до матчу з ужгородцями розслаблено. Думаю, що, в першу чергу, Луческу зробить ротацію складу, і, напевно, поставить на матч всіх тих гравців, які не грали у вівторок з “Нордшелланд”. Я думаю, що ті хлопці, які вийдуть у складі “Шахтаря”, жадають пограти.

– Як, по-вашому, чи намагатиметься “Шахтар” реабілітуватися після програного матчу у попередньому турі з “Арсеналом”?

– Зараз у них була першочерговою Ліга Чемпіонів. “Шахтар” своє завдання виконав, тому що команда пройшла далі в турнірі. А думати про те, що потрібно реабілітуватися за гру в Києві, ні, не будуть. “Шахтар” і так доводить кожним своїм матчем, що вони за команда!

UA-Футбол