День передплатника

Щороку з вересня до середини грудня триває передплата на наступний рік. Уже стало доброю традицією в цей час проводити День передплатника. У рамках заходу представники періодичних видань спілкуються зі своїми читачами, щоб останні мали змогу познайомитися з продукцією і, обравши улюблену, передплатили її.

Ужгородський поштамт Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» також не лишився осторонь і взяв участь у цій акції. Чимало жителів міста над Ужем 16 листопада підходили біля поштамту Ужгорода до стенда, на якому виднівся напис: «Передплатна кампанія на 2013 рік». Так розпочався День передплатника. На спеціальних стендах впадали у вічі цікаві газети та журнали. Працівники поштамту пропонували ужгородцям передплачувати потрібні, багато спілкувалися з перехожими, залучаючи їх до загальної акції.
На День передплатника завітало чимало ужгородців – представників різних поколінь. Такі акції збільшують коло читачів, дають можливість поспілкуватися з ними.

…Ужгородці з цікавості зупинялися біля намету, розглядали запропоновані видання. Представники редакції заохочували їх додатковими подарунками за передплату. І справді, без подарунків не залишився ніхто: дехто з шанувальників, хто передплатив газету, отримав в дарунок ручку, горнятко чи футболку або ж книжки.

В той час оператори поштового зв’язку люб’язно пропонували відвідувачам передплатити інші видання на 2013 рік, допомагали людям зорієнтуватися у величезній кількості газет, журналів та книг, яких в каталозі видань України понад 3000. «Ми, працівники пошти, можемо щось порадити людям, звернути їхню увагу на цікаві нюанси різних видань», – додає  начальник відділу передплати Дзудзило Марта Іванівна.

Тож, можливо, сьогодні хтось відкрив для себе нове видання, яке буде доступне за ціною, корисне та цікаве для кожного члена сім’ї. А серед улюблених видань жителів міста та району, здебільшого, розважальні газети та журнали, видання, які стосуються здорового способу життя, а також журнали про кулінарію та квітникарство, дитячі видання. В цей день передплатили чимало інших видань.

Начальник відділу передплати Закарпатської дирекції «Укрпошти» Любов Юріївна Сег у коментарі газеті «НЕДІЛЯ» повідомила, що під час Дня передплатника завжди багато ужгородців бажають передплатити журнали чи газети. Крім цього, читачі цікавляться виданнями, які розповідають, чим живе наше суспільство, новини нашого краю, спорт, цікаві життєві історії, поради господаря, садівництво, кулінарію, в’язання. Та головне, що під час цієї акції відбувається контакт «передплатник – працівник пошти»: люди дізнаються про щось нове, дивляться, які бувають видання й про що вони розповідають. Передплата – одна із найдавніших послуг, яку надає населенню пошта. І вона має неабиякі переваги, бо дозволяє, не пропустивши жодного номера, читати періодичні видання, до яких вони уже звикли, і з нетерпінням чекають їх щотижня.

zakarpatpost.net