До Закарпаття прибула делегація з Росії

У середу, 28 листопада, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із делегацією з Ханти-Мансійського автономного округу – Югри (Російська Федерація). Також у зустрічі взяли участь перший заступник керівника краю Іван Качур, начальники управлінь облдержадміністрації.

Російська делегація вже не вперше відвідує Закарпатську область. Тож про деякі аспекти розвитку краю представники сусідньої держави знають. Цього разу делегація має на меті ознайомитися із роботою у сфері молодіжної, соціальної політики, налагодити культурні та освітні зв’язки.

– Ми раді приймати на території нашого карпатського краю таку чисельну делегацію. Сподіваюся, що ви детально вивчите ті питання, які Вас найбільше цікавлять. Це дасть змогу перейти на практичну площину у нашій співпраці у культурній, освітній чи іншій сферах, – зазначив Олександр Ледида.

Представники Ханти-Мансійсього автономного округу під час круглих столів, які відбудуться сьогодні та завтра, обговорять із представниками структурних підрозділів обласної адміністрації, громадських організацій питання освіти, культури, розвитку національних меншин тощо.

Прес-центр ОДА