Міс Львова-2013 стала дівчина із Закарпаття

У Львівському оперному театрі відбувся фінал конкурсу краси “Міс Львова — 2012”. До останньої битви на сцені журі обрало 14 конкурсанток. Розпочалося шоу із дефіле красунь у костюмах фей. Потім вони з’явилися перед глядачами в образі мавок. Протанцювавши кілька хвилин дівчата почали знімати із себе верхній одяг, який був прозорий, і демонструвати купальники під ним.

Ще до антракту всі учасниці вийшли на подіум у вечірніх сукнях.

Під час перерви глядачі обирали міс симпатій. Голосування проходило у незвичний спосіб. В холі готелю були поставлені коробки із написаними на них іменами дівчат. Люди повинні були кинути гроші, щоб проголосувати за дівчину, яка сподобалася їм найбільше. Та з конкурсанток, яка назбирає найбільше коштів, отримувала титул “Міс глядацьких симпатій”. Всі зібрані кошти направили на благочинність.

“Я очікував від шоу чогось більшого і звісно красивих дівчат, – розповів Роман Скрипка. – На сцені виступають якісь галімі попсові співаки. Ну, хто такий той гурт “Фрістайл”. Про них вже ніхто не пам’ятає. А дівчата? Це просто жах. В залі є набагато красивіші, ніж ті, що на сцені. Покупляли собі місця. А в дійсно красивих грошей на таке не має.”
У другій частині шоу всі дівчата з’явилися на сцену в образі циганок. Після танцю журі обрало 7 дівчат, які найбільше, на їх думку, заслуговували на перемогу. На завершальний інтелектуальний конкурс дівчат вийшли у авторських сукнях від дизайнерки Анни Бублик. Дівчат запитували чи ворожили вони коли-небудь, що робитимуть, якщо виграють титул, чи вважають діаманти прикрасою.

Перемогу здобула студентка із Закарпаття Корнелія Готра. Вона навчається на факультеті стоматології Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.
“Перед конкурсом не переживала, – розповіла дівчина. – Спала нормально. Ніяких віщих знаків, що виграю, не було. З собою взяла хрестик. Він із церкви святого Миколая. Завжди мені допомагає. Думаю, саме віра допомогла мені здобути перемогу.”

gazeta.ua