Коштом УжНУ створено стоматкабінет для прокурорів та їх родин

30 листопада 2012 року відбулося урочисте відкриття стоматологічного кабінету у приміщенні прокуратури Закарпатської області. Даний стоматкабінет є ініціативою прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні, котрий дбає про здоровя підлеглих працівників та їх сімей, – повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

За словами А.Петруні, «вимагати роботу можна у того працівника, який здоровий». Його відкрито для того, щоб працівники органів прокуратури, ветерани прокуратури, їх діти не простоювали довгі черги у поліклініках. Професор стоматологічного факультету УжНУ Юрій Переста сказав: «Ми втілили в життя ідею Анатолія Леонідовича, покращити здоров’я прокурорів та членів їх сімей і, що найважливіше – ветеранів прокуратури Закарпаття. Це перший такий соціальний проект прокуратури в Україні. Кабінет облаштовано у підвальному приміщенні, зроблено його капітальну реконструкцію і сьогодні він відповідає кращим аналогам європейського клініки, тут найсучасніше устаткування, але  найцінніше – це кадри: асистент кафедри ортопедичної стоматології та асистент кафедри терапевтичної стоматології».

Щомісяця, за графіком тут надаватимуть консультативні послуги провідні професори і доценти. В рамках благодійної допомоги, десять ветеранів прокуратури, отримають безкоштовне, за рахунок клініки, лікування, в тому числі і протезування. Прийматиме також і дитячий стоматолог.

Сам кабінет створено за кошти клініки та стоматологічного факультету УжНУ.