На трасі “Київ-Чоп” штрафували недобросовісних водіїв

Відрізок дороги державного значення Київ-Чоп сполучає між собою багато міст та сіл Закарпатської області, крім того по ній курсують автомобілі прямуючи до державного кордону України.

Саме на цій дорозі найбільше стається дорожньо-транспортних пригод, першими на які повинні дістатися окрім автомобілів ДПС ДАІ оперативні автомобілі МНС та не завжди учасники дорожнього руху бажають поступитися дорогою транспортним засобам з увімкненими синіми маячками.

Щоб нагадати водіям про обов’язковість надання переваги в русі оперативним автомобілям, на автодорозі сполученням Київ-Чоп було проведено профілактичні заходи «Увага! Спецсигнал!», – повідомили  в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

На водіїв, які не дотрималися п.3.2 Правил дорожнього руху було складено адміністративні протоколи. Нагадуємо, що відповідно до ч.3 ст.122 кодексу України про адміністративні правопорушення за не надання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, міліції з увімкненими проблисковими маячками накладається штраф у розмірі від 510 до 680 грн.