У новорічну ніч леді в червоному буде найпомітнішою на кожній вечірці

У той час, коли одна половина людства готується до “кінця світу”, інша обирає, як зустрічати новий рік. І головне – у чому.

Про головний тренд новорічної ночі дізнавались журналісти ТСН.Особливе.

2013 треба зустрічати у червоному. У цьому впевнені українські дизайнери. Адже леді в червоному беззаперечно буде найпомітнішою на кожній вечірці. Дизайнерка Ксенія Мамедова певна: червоний личить кожній жінці. Головне – знайти свій відтінок.

“Якщо жінка “осінь”, вона повинна вибирати більш теракотові відтінки. “Зима” – може вибирати яскраво-червоний. Якщо ж це “літо” – вона повинна дотримуватися пастельних відтінків. “Весна” – може одягатися в помаранчевий, червоний”, – каже дизайнер.

Модельєр Валерія Марчі усім тим, хто обирає червону сукню, радить експериментувати з кольором аксесуарів. “Мені дуже подобається, ось в цьому сезоні, поєднання не традиційних чорне і червоне, а дуже подобається коричневе з червоним. Дуже здорово виглядає”, – каже Валерія.

Дизайнерка Анастасія Іванова застережує: з червоним треба бути обережною. Інакше можна перетнути межу вульгарності. “Сам по собі червоний колір, він вже притягує увагу. На ньому вже треба поставити крапку. Декольте і довжину міні краще для інших кольорів приберегти”, – каже дизайнер.

А Андре Тан зауважує – для червоного є розмірні обмеження. “Якщо жінка п’ятдесят шостого розміру і вона надіне червоне плаття, це буде виглядати трошки дивно”, – каже Тан.

І найголовніша порада від дизайнерів. Якщо ви обираєте червону сукню, нехай це буде єдиний акцент. Помаду, лак для нігтів та аксесуари краще обрати нейтральних відтінків.

http://tsn.ua