На Березнянщині у пенсіонера вкрали 94 тисячі доларів

За минулу добу в краї знову «відзначилися» злодії. З хати пенсіонера з Березнянщини (раніше чоловік проживав у США, а на старість повернувся на свою історичну батьківщину) загадковим чином зникли гроші в сумі 94 тисячі доларів і золоті вироби, які старенький зберігав у металевій шафі.

Як повідомив сам потерпілий міліції, він загубив (ймовірно, їх від нього просто вкрали) ключі від сейфа, тож довелось його розрізати. Коли ж господар розрізав дверцята металевого ящика, то не знайшов у ньому грошей в сумі 94 тисячі доларів, які там лежали… Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група виявила в розрізаному сейфі залишки обгорілих документів. Обставини зникнення великої суми валюти з′ясовуються.

Обікрали невідомі зловмисники й магазин одягу в Мукачеві. Коли зранку на роботу прийшли продавці, то виявили, що на балконі другого поверху будинку, в якому розташований магазин, виламані двері. Через них зловмисники проникли в крамницю, зламали замок на металевій шафі, в якій зберігалося 170 тисяч гривень, і викрали ці кошти.

Що цікаво, магазин обладнаний автономною сигналізацією, яка на момент скоєння злочину чомусь була вимкнена… Як і в попередньому випадку, розшуком зловмисників і зниклих грошей займаються правоохоронці.

http://zak-umvs.gov.ua