Іван Балога надіслав вітання до Дня місцевого самоврядування

В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування.

Дорогі краяни!

Це свято, до якого причетні тисячі людей, котрі трудяться на нелегкій, відповідальній самоврядній ниві – сільські, селищні, міські голови, депутати різних рівнів, працівники виконавчих апаратів місцевих рад.

Ті, хто своєю працею сприяв і сприяє утвердженню в українському суспільстві принципів народовладдя, демократії. Всі ми – одна родина, в якої спільна мета, спільні інтереси, єдине теперішнє і майбутнє – це наше рідне Закарпаття, це наша незалежна Україна.

Нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити міста і села, кожну територіальну громаду самодостатніми та здатними повноцінно вирішувати актуальні питання краян.

То ж прийміть мої сердечні вітання з нагоди професійного свята та щиру подяку за самовіддану працю, високий професіоналізм і вірність обов’язку.

Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків як на ниві народовладдя, так і у всіх ваших трудах та починаннях в ім’я розквіту рідного краю, зростання добробуту всього українського народу!

Упевненості вам і віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких земних гараздів!

Зі святом Вас!

З повагою,Голова обласної ради Іван Балога

https://zakarpatpost.net