Карпатський біосферний заповідник нагородили спорядженням та GPS-навігаторами

11 грудня, до Рахова завітали представники кампанії WebMoney для урочистого нагородження Карпатського біосферного заповідника за перемогу у Всеукраїнській акції «Україна – мій край заповідний».

На зборах колективу організатори урочисто нагородили Службу державної охорони цінними призами. Компанією було прийнято рішення про потроєння суми виграшу, на яку закуплено польове спорядження. Отже, призів працівники служби охорони отримали втричі більше, ніж очікували. Намети, рюкзаки, спальні мішки, рації, польові біноклі та GPS-навігатори суттєво полегшать карпатським рейнджерам виконання щоденної роботи у гірських умовах.

Представники кампанії WebMoney запевнили, що і надалі організовуватимуть благодійні акції та заходи з фокусом на природоохоронні території і висловили бажання поглиблювати співпрацю з Карпатським біосферним заповідником.

Нагадаємо, що Карпатський біосферний заповідник став переможцем природоохоронної акції «Україна – мій край заповідний», організатором якої виступила система інтернет-розрахунків WebMoney. Акція проходила із 18 вересня по 2 грудня у мережі Facebook. Користувачі голосували за одну з восьми природоохоронних територій, які брали участь в акції.

Про це  повідомила Іванна Колачук, провідний спеціаліст Карпатського біосферного заповідника

zelene.net