Ужгородська влада ще не приймала рішення про здорожчання маршруток, але хоче

13 грудня, на деяких закарпатських сайтах з’явилася інформація про те, що виконком Ужгородської міської ради проголосував за підвищення цін на проїзд у міських маршрутках до 2 грн. 30 коп. І рішення це вступить в дію з 1 лютого 2013 року.

Оскільки члени виконкому не підтвердили факту прийняття ними такого рішення, ми звернулися за коментарем до заступника міського голови Ужгорода Юрія Белякова. Він пояснив, що ПРОЕКТ цього рішення виконавчого комітету справді розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради, однак знаходиться він там для громадського обговорення. Рішення про підвищення тарифів на проїзд маршрутним таксі в межах Ужгорода ухвалила поки що лише комісія по вдосконаленню системи регулювання цін і тарифів. Зараз це рішення проходить так зване громадське обговорення (так зване, бо на сайті Ужгородської міської ради ця інформація має назву «Аналіз регуляторного впливу» і жодним чином не закликає обговорити питання здорожчання проїзду у маршрутках).

Як зазначив Юрій Беляков, за результатами обговорення комісія буде засідати знову. А вже тоді (скоріше всього, на початку лютого) проект рішення винесуть на голосування членів виконавчого комітету.

uzhgorod.in