Прокуратура проводить досудове розслідування за фактом загибелі людей та отруєння чадним газом у Іршаві

17 листопада до чергової частини Іршавського РВ УМВС області надійшло повідомлення від гр. Ц., про те, що у Іршаві у непритомному стані виявлені його родичі.
На місце події виїхали виконувач обов’язків прокурора Іршавського району Балега В.І., заступник начальника Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області Лещишин М.М., начальник ДПРЧ – 5 ТУ МНС у Закарпатській області Мигович І.І., а також слідчо-оперативна група у повному складі.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою у підвальному приміщенні будинку виявлено труп чоловіка 1954 р. н., та на першому поверсі тіло власниці вказаного помешкання 1948 р. н.

Поряд, у спальній кімнаті цього ж будинку в непритомному стані знайшли сім’ю К., чоловіка з жінкою та їх трьох малолітніх діток, яких каретою швидкої медичної допомоги доставлено в реанімаційне відділення Іршавської ЦРЛ. Вже сьогодні зранку, одного з діток (хлопчика 2009 р. н.) переведено в дитяче відділення вказаної лікарні. Проте стан інших членів сім’ї поки залишається без змін.

Тіла померлих направлено для проведення судово-медичних експертиз. Попередня причина – отруєння чадним газом.

Слідчим СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області даний факт внесено до ЄРДР, без визначення кваліфікації кримінального правопорушення.

Розпочато досудове розслідування, його хід взято на контроль прокуратурою області.

https://zakarpatpost.net