На Перечинщині затримали «ялинкового» злодія

На Перечинщині співробітники ДАІ, у ході операції «Ялинка» зупинили мікроавтобус «Мерседес Віто», який був запакований ялинками. У вантажному відсіку машини виявили 11 новорічних дерев, висотою 1-1,5 м., які водій перевозив без будь-яких документів та бірок. Автодоставлено на штрафмайданчик.

Нагадаємо, що з метою забезпечення охорони хвойних насаджень у передноворічний період 2012 року, попередження випадків незаконних вирубок лісових хвойних культур правоохоронці Закарпаття спільно з територіальними підрозділами лісового господарства проводять комплекс заходів, спрямованих на виявлення фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень, затримання та притягнення до відповідальності осіб причетних за вказані правопорушення.

Проводяться оперативні рейди. До складу груп входять співробітники відділу державної автомобільної інспекції, сектору дільничних інспекторів міліції, сектору по боротьбі з економічною злочинністю. Здійснюються перевірки транспортних засобів з метою недопущення перевезення новорічних ялинок без відповідних документів, проводитимуться рейдові перевірки місць торгівлі, транспортування і реалізації хвойних дерев.