Прогноз: Майбутнє для України на 2013 рік

З деяких питань думки астрологів розійшлися. Але, тим не менше, всі вони єдині в одному: наступний рік буде дуже непростим, оскільки він пройде під знаком не тільки Чорної (Водяної) Змії, але і Чорного Ворона.

Саме в роки Чорного Ворона відбуваються революції, які змінювали весь розвиток людства – такі, наприклад, як Велика французька чи Жовтнева, 1917 року, в Росії. Що ж очікує на Україну в наступному році? Відомий московський астролог Павло Глоба передрікає, що в нашій країні все буде більш-менш спокійно. “Звичайно, перетягування політичного канату між правлячою партією і опозицією продовжиться, але це абсолютно нормальний процес.

Що стосується якихось катастроф і потрясінь, то їх, швидше за все, не станеться”, – запевнив астролог.

Східна орієнтація та фінансова стабільність

А ось одеський астролог Влад Росс зробив невтішний геополітичний прогноз. Він вважає, що в 2013 році Україна зверне зі свого європейського шляху і, швидше за все, піде в бік Митного союзу. “Охолодження стосунків з Євросоюзом продовжиться після того, як почнуться “дуже хороші” стосунки з Росією.

Путін і Янукович однозначно знайдуть точки дотику. Будуть знижені ціни на газ. Все вирішується закулісно, під килимом, але вирішується. У рік Змії завжди знаходяться компроміси”, – вважає Росс. Харківському астрологу Олені Максимовій зірки також вказали східний напрямок. “У нас сильна орієнтація на схід. І не тільки у бік Росії. Це і Казахстан, і В’єтнам, і інші східні країни”, – каже астролог. Зате Влад Росс оптимістично пророкує поліпшення соціально-економічної ситуації. Гарна новина для глави НБУ Сергія Арбузова – за гривню в 2013 році можна буде не хвилюватися.

“Я очікував набагато гіршого в 2012 році. Думав, буде 10 гривень за долар. Але впоралися, пройшли точку падіння, неповернення. Фінансова ситуація стабілізується. Незважаючи на те, що Україна повинна виплатити в наступному році неймовірні, величезні борги, все-таки вона зуміє це зробити”, – обнадіяв астролог.

Юля вийде, а Юра ні

Що чекає українських VIP-в’язнів? Влад Росс вважає, що у Юлії Тимошенко з’являється шанс вийти з в’язниці: “У неї гарні шанси вийти, особливо на початку літа. Можливо, що на її долю більше вплине не Захід, а Схід. Всі думають, що її порятунок знаходиться в Європейських судах, але може виявитися, що абсолютно в іншому напрямку. Там, де Путін. У будь-якому випадку, вона вийде достроково, так її гороскоп показує”. А ось другому VIP-в’язневі Росс нічого доброго не обіцяє: “Луценко не вийде.

Він буде сидіти стільки, скільки йому дали. Єдине, він може переїхати в лікарню, тому що, на відміну від Тимошенко, він реально хворий”. Олена Максимова ухилилася від конкретного прогнозу на цю тему. Лише зауважила, що у Юлії Тимошенко “очікується зміна місця”. А ось що це буде за місце, зірки, на жаль, не показали.

Хороший урожай і волога погода

У наступному році в Україні буде хороший урожай. А все тому, що Юпітер в другій половині року входить в зодіакальний знак Рака, пояснює Влад Росс.

Київський астролог Тетяна Тілло конкретизує: “Очікується непоганий урожай деяких зернових, а також – кукурудзи, соняшника і гречки. Неврожай на картоплю”. Харківський астролог, в принципі, згодна з такою оцінкою: “Урожай буде, але він навряд чи в повному обсязі дійде до споживачів і до складів. Частина його просто поляже і згниє”. Олена Максимова абсолютно переконана, що погодні умови в Україні зміняться на різко континентальні. “Очікується досить вологий рік з великою кількістю ураганів. Шалений вітер плюс багато опадів. При цьому літо буде гаряче і вологе.

Дуже жаркий і агресивний буде липень. Зима настане рано. Осінь буде мокра і холодна”. Також Олена застерігає, цей рік – активного сонця: “Тому не варто планувати відпочинок і відпочивати в якихось спекотних країнах. Це буде сильно бити по здоров’ю”. “Наступного літа можливе якесь стихійне лихо, але до пожеж і повеней ми поступово починаємо звикати, до того ж особливо важких наслідків у вигляді людських жертв я не бачу”, – заспокоїв Павло Глоба.

А ось у київського астролога Тетяни Тілло абсолютно протилежна синоптична картина: “осінь 2013 року настане рано і буде довго і плавно переходити в зиму. Зима буде тепла з температурою мінус 5-6 градусів, рідко опускатиметься до мінус 15-20 градусів. Випаде багато снігу м’якого і пухнастого. Будуть відлиги, особливо в лютому. Але прохолодна погода протримається до середини квітня. Весну, з буйним цвітінням дерев, і літо будуть супроводжувати зливові дощі і повені, сильний вітер. Вода нашкодить збору врожаю. Літо – прохолодне, температура не перевищуватиме +30 градусів”.

Зміїні позитиви

Рік змії – дуже сприятливий для весіль. Астрологи рекомендують виходити заміж і одружується саме в цей рік. Особливо сприятливим для наречених буде друга половина року, коли Юпітер (символ щастя і удачі) увійде в зодіакальний знак Рака (символ родини і процвітання). “До 28 червня краще весіль не влаштовувати, а от друга половина року більш сприятлива”, – запевнила ТСН.ua Олена Максимова. Також Влад Росс відзначає, що рік Змії буде дуже успішним для медиків. Варто очікувати великих відкриттів в галузі медицини. “Відкриття будуть зроблені нашими вченими, які працюють за кордоном або з закордонними компаніями”, – уточнює харківський астролог. Також Максимова передрікає, що Україна кілька разів переможе на великих міжнародних змаганнях, конкурсах і чемпіонатах.

tsn.ua