У ПАДІЮНі покажуть «Казку про казку»

З 24 грудня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості розпочинається показ «Казки про казку». Концерт є своєрідним підсумком того, чому діти навчилися за півріччя.

Упродовж місяців вихованці ПАДІЮНу готувалися, вчилися та чекали подарунків, адже саме взимку можна отримати найбільшу кількість презентів: то від Миколая, то від угорського Мікулаша, а ще від Діда Мороза. Новорічний дитячий концерт був схожим на справжній  казковий маскарад на якому можна було зустріти і короля з принцесою, і купу сніжинок, які кружляли по сцені, і навіть люта зима, яка в цей вечір була особливо теплою до присутніх у залі. Батьки, які прийшли подивитися на виступи своїх діток та на знайомих зізнаються, що до цього виступу дітки поставилися особливо уважно і відповідально, може тому що і самі уже у передчутті чогось казкового.

У цей вечір вихованці «ПАДІЮНу» співали про зиму, про люті морози і звісно ж про кохання. А ще енергійно танцювали та представляли ретельно підготовані творчі номери. Енергетика зі сцени як ніколи тішила теплом та святковим присмаком. Керівники підрозділів та батьки вихованців з гордістю спостерігали за успіхами малих закарпатців.

Отож, зима у розпалі, свята на носі, а передноворічні ранки у «ПАДІЮНі» тільки починаються. ПАДІЮНівці запрошують всіх ужгородців на  «Казкову історію», яку показуватимуть за таким графіком:

24 грудня о 12.00 та о 14.00;

25 грудня о 12.00 та о 14.00;

26 грудня о 14.00;

3 січня о 12.00 та о 14.00;

4 січня о 12.00 та о 14.00.