Центр зайнятості влаштував великоберезняньским учням День відкритих дверей

Днями у Великоберезнянському районному центрі зайнятості був проведений День відкритих дверей для учнів 10-го класу Великоберезнянської гімназії.

 Основною метою заходу було інформування шкільної молоді про світ професій та основи вибору.
Проблема вибору професії є надзвичайно важливою і непростою. У підході до неї, існує безліч суто технологічних питань, які з успіхом вирішуються службою зайнятості.

Учнів ознайомили з місцевим ринком праці, його особливостями та актуальними професіями, моніторинг яких постійно проводить служба зайнятості. В профінформаційному секторі школярам презентували описи професій, що користуються підвищеним попитом на місцевому ринку праці, та довідники навчальних закладів України де вибрані професії можна здобути. Юнакам та дівчатам розповіли про використання терміналу та інтернет-порталу “Труд” для пошуку роботи та можливості заявити про себе шляхом розміщення резюме на порталі.

На Дні відкритих дверей учні також ознайомились з секторним плануванням центру зайнятості, структурою послуг, які надаються клієнтам, перспективним розвитком державної служби зайнятості.

Відвідувачі отримали роздаткові інформаційні матеріали щодо послуг служби зайнятості.

 Джерело:  Закарпатський регіональний центр зайнятості