Мукачівець обкрадав фірму, де працював сторожем

Директор, одного з мукачівських заводів, звернувся до Мукачівського міськвідділу (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) із заявою про крадіжку деталей, які виготовляє його підприємство.

Продукцію власного виробництва (із маркуванням заводу),  а саме деталі радіоапаратури до програвачів для іномарок, потерпілий упізнав на сайті інтернет – магазину. Самотужки вийти на людину, яка «виносила» з підприємства товар, керівництву заводу не вдалось.

Працівники сектору державної служби боротьби  з економічними злочинами Мукачівського міськвідділу міліції за кілька днів розшукали особу, яка вже близько півроку, промишляла крадіжками. Ним виявився 51-літній охоронник підприємства,  який ніколи не мав проблем із законом, та життєві труднощі змусили вдатись до криміналу. Як згодом пояснив мукачівець, що сам хворіє на серцево-судинні захворювання, дитина-інвалід і все  на мінімальну зарплату. Тож від безвиході, пішов на злочин.

Підштовхнув охоронця до такого вчинку і той факт, що одразу на його крадений крам знайшовся підприємець, який  з радістю за безцінь купував від нього деталі радіоапаратури,  а пізніше «накидував» кілька гривень  і пропонував вже свій товар через мережу інтернет. Всього охороннику вдалось непомітно винести ексклюзивних деталей на суму 5 тис.грн.

Як повідомила старша слідча Мукачівського МВ (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області капітан міліції Євгенія Зубак, чоловік цілком визнав свою провину і  наразі відповідає перед законом за част.1, ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Про це повідомила Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.