На Закарпатті собака допоміг виявити контрабандні сигарети в потязі

26 грудня близько полудня в залізничному пункті пропуску «Страж» прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Чоп» спільно з представниками митниці було виявлено більше 70 блоків сигарет.

В ході здійснення огляду вантажного потягу сполученням «Чоп – Чієрна над Тісоу», з вантажем аглоруди, відбулось спрацювання службового собаки на залишковий запах людини у одному з напіввагонів. Тому старшим прикордонних нарядів було прийнято рішення про здійснення додаткових заходів з перевірки даного вагону та вантажу, що в ньому переміщувався із залученням спеціальної оглядової групи у складі прикордонників та інспекторів митниці.

Як висновок – нюх чотирилапого не підвів: в ході проведення поглибленого огляду, в хрестовій балці одного з напіввагонів було виявлено приховані від прикордонно-митного контролю 704 пачки сигарет «Фест» з акцизною маркою Республіки Білорусь, загорнутих в чорний поліетилен.

Загальна сума оцінки зазначених тютюнових виробів встановлюється, повідомили  у прес-службі Чопського прикордонного загону.