У мукачівської міліції з’явилася своя капличка для молитв

Ідея зведення каплички належить начальникові Мукачівського міськвідділу полковнику міліції Василю Швенді, який виявив бажання звести невеличку святиню для правоохоронців Мукачівщини ще влітку, коли і було освячено камінь і закладено капсуль для будівництва.

Очолив Богослужіння Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

На святкову службу з нагоди освячення каплиці, до міського відділу були запрошені міський голова Золтан Лендєл, представники силових структур Мукачева та району, гості.

 

 

 

 

 

 

Після процедури освячення Владика Феодор у своїй проповіді зазначив, що ошатна капличка, збудована у дворі міського відділу, стане святинею для кожного правоохоронця, який зможе зайти і усамітнитися з молитвою перед заступленням на чергування чи щоденно перед несенням служби.

Також Архієпископ зауважив, що названа капличка на честь архістратига Михаїла насамеперд тому, що архангел є одним з найбільш шанованих біблейських персонажів, переможцем зла, заступником воїнів, які б’ються за праведну справу.

Наприкінці Владика закликав на всіх благословення Боже і побажав міцного здоров’я, успіхів у службі та миру у наступному році.

http://zak-umvs.gov.ua