Львівський апеляційний суд не задовільнив скаргу берегівського “Айсберга”

Наприкінці грудня минулого року Львівський апеляційний адміністративний суд розглянув апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «Спільне українсько-американсько-російське підприємство «Айсберг» ЛТД» на ухвалу Закарпатського окружного адмінсуду від 26 січня 2010 року.

У своїй апеляції СП,  дислоковане у м. Берегово,  зверталося до вищої судової інстанції зі скаргою на ухвалу закарпатського суду про відмову у відкритті провадження в справі за позовом товариства до територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області про визнання протиправними та скасування висновків комісії спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком на виробництві, що стався 5 серпня 2009 року з водієм спільного підприємства «Айсберг» ЛТД Євгеном П., 1966 р.н., під час службового відрядження у Дніпропетровську область. 

Ретельно вивчивши обставини справи та керуючись відповідними статтями Кодексу адміністративного судочинства України, суд ухвалив: апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «Спільне українсько-американсько-російське підприємство «Айсберг» ЛТД» залишити без задоволення, а ухвалу Закарпатського окружного  адміністративного суду від 26 січня 2010 року про відмову у відкритті провадження в справі № 2а-185/10/0770 – без змін.

Ухвала Львівського апеляційного адміністративного суду може бути оскаржена у касаційному порядку шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України у терміни, визначені законодавством, – повідомили  в Держгірпромнагляді у Закарпатській області.