Приховані від митного контролю зарядні пристрої до мобільних телефонів коштували автомобіля на кордоні

200 зарядних пристроїв до стільникових телефонів Sоny Ericson», «Samsung» та «Nokia» інспектори митного поста «Лужанка» Чопської митниці виявили у пустотілому просторі між декоративною обшивкою багажника та задніми крилами легкового автомобіля «DAEWOO Lanos» 2007 року випуску. 
Керував автомобілем громадянин України, який разом з пасажиром, теж нашим співвітчизником, повертався з Угорщини додому.

Ймовірно, водій легковика не сподівався, що працівники митниці виявлять нелегальний товар, який він заховав у конструктивних порожнинах автівки. Тому для проходження митного контролю та оформлення обрав смугу руху «зелений коридор», тим самим декларуючи відсутність товарів та предметів, заборонених або обмежених до ввезення в Україну.

Коли ж працівники митниці запропонували водієві та пасажиру автомобіля заповнити митні декларації, вони вказали тільки товар на дозволену до ввезення в Україну суму. Відтак, працівники митниці склали протокол про порушення митних правил.

Товари на суму, дозволену до ввезення в Україну, повернуто власникам. А зарядні пристрої до стільникових телефонів та автомобіль «DAEWOO Lanos» вартістю 40 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

Прес-служба Чопської митниці

https://zakarpatpost.net