Після Різдва в Україну прийдуть морози і заметілі

З 7 по 13 січня погоду в Україні обумовлюватимуть атмосферні фронти, що переміщаються з північного заходу.
Починаючи з 7 січня, похолодання в Україні посилиться: у північних і східних областях температура опуститься до -13…-17 градусів. Плюсова температура збережеться тільки на півдні.

За прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Україні буде переважати область низького тиску. По всій території очікується сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах залишається ожеледиця.

У західних областях на початку тижня температура вночі та вдень від 3 морозу до 2 тепла, з середини і до кінця тижня температура вночі -4… -8, вдень -2… -6 градусів.

На півночі на початку тижня вночі і вдень температура становитиме близько -6… -13 градусів, до кінця тижня температура підвищиться до -1… -6 градусів.

У східних областях на початку тижня вночі очікується -4… -8, вдень близько -1… -6 градусів, до кінця тижня вночі морози посиляться до -11… -17, а вдень -8… -13 градусів.

В центральних областях на початку тижня вночі і вдень температура буде стабільна близько 0… -6 градусів, з середини тижня вночі і вдень морози посиляться до -6… -11 градусів.

На півдні на початку тижня вночі -3… -8, вдень від 0 до 5 градусів морозу, до кінця тижня потеплішає вночі 0… +4 градусів, вдень +2… +6 градусів.

dt.ua