Ключі від 11 квартир та 7 спецавтомобілів вручили закарпатцям

У середу, 9 січня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида передав ключі від квартир краянам, котрі отримали житло за кошти державних програм. Також керівник краю вручив цього дня спецавтомобілі закарпатцям з особливими потребами.

Так, облдержадміністрацією та органами виконавчої влади на місцях протягом минулого року освоєно близько 2 мільйонів гривень, за рахунок яких придбано 11 квартир. Як розповів начальник обласного управління праці та соціального захисту населення Віктор Мацола, із цієї кількості 4 квартири придбано для воїнів-інтернаціоналістів, 4 – для громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 3 – для інвалідів війни. Такої кількості квартир, що були закуплені лише у 2012 році, закарпатці не отримали за всі роки незалежності України.

Також цього Олександр Ледида вручив сімом інвалідам війни та інвалідам загального захворювання ключі від спецавтомобілів, з них 4 автомобілі марки «СЕНС» (зі звичайним керуванням) та 3 марки «Geely» (з ручним керуванням). Таким чином, відповідно до лімітів Мінсоцполітики на 2012 рік, закарпатці з особливими потребами отримали 38 автомобілів.

Про це  повідомили в прес-центрі Закарпатської ОДА.