До закарпатського управління юстиції надійшло 530 звернень на невиконання рішень суддів

Відділ документування, контролю виконання та звернень громадян інформує, що до Головного управління юстиції протягом 2012 року надійшло 843 письмових звернень. З них заяв – 516, скарг – 326, пропозиція – 1. Із загальної кількості звернень на невиконання рішень судів надійшло 530 звернень, з них по стягненню коштів 306, по стягненню аліментів – 152, на невиконання рішень судів з інших питань – 69 звернень.

З інших питань надійшло 225 звернень. 13 громадян звернулось за роз’ясненням чинного законодавства. 66 звернень  стосуються діяльності органів нотаріату області, а 9  звернень  з питань організації роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану громадян реєстраційних служб  районних, міськрайонних управлінь юстиції.

З Міністерства юстиції України надійшло 203 звернення. З інших органів влади –  143 звернень. З державної установи «Урядовий контактний центр» до Головного управління юстиції у Закарпатській області надійшло 113 звернень. Безпосередньо від заявників надійшло 384 звернення.

За результатами розгляду позитивно вирішено 73 звернення громадян, визнано необґрунтованими – 693, направлено за належністю, про що повідомлено заявника, 7 звернень громадян.

Протягом 2012 року на особистому прийомі громадян керівництвом Головного управління юстиції, згідно затвердженого Графіку, прийнято 669 громадян, проведено 55 прямих телефонних ліній. Також керівництвом Головного управління юстиції у Закарпатській області протягом цього періоду було здійснено 56 виїзних прийомів в райони області,  де було прийнято та надано роз’яснення з різних питань 166 громадянам.

zakjust.gov.ua