Шуфрич з Колесніченком безсоромно “кнопкодавили”

Журналісти помітили не одного регіонала, який голосував за себе і за відсутнього колегу по фракції.

Депутати Верховної Ради продовжують голосувати за інших своїх колег. Так, журналісти з ложи преси побачили, як депутат-регіонал Володимир Наконечний голосував за регіонала Олега Царьова, намагаючись дати голоси за звільнення Арбузова з посади голови НБУ. Регіонал Вілен Шатворян голосував за Володимира Продивуса, а Микола Левченко проголосував за Сергія Кия.

У свою чергу депутат від “Свободи” Ігор Мірошниченко повідомив, що за інших свої колег проголосували регіонали Нестор Шуфрич та Вадим Колесніченко.

Водночас Шуфрич заявив про свою переконаність у тому, що практика голосування за сусіда, якого на момент волевиявлення немає в залі, “є звичною, починаючи від першого скликання”.

“Я пам’ятаю, що і в першому, і в третьому скликанні спостерігав за цими маніпуляціями. І я думаю, що ця норма має або бути застосована до всіх, або сприйматися такою, якою вона є”, – сказав депутат.

Нагадаємо, у четвер більшість намагалась звільнити Сергія Арбузова з посади голови НБУ, але не змогла набрати достатньої кількості голосів. 24 грудня 2012 року президент Віктор Янукович призначив Сергія Арбузова першим віце-прем’єр-міністром. Але для того, щоб почати роботу, Верховна Рада його має звільнити з попередньої посади – голови Нацбанку.

http://tsn.ua