На виставці в Угорщині презентують Рахівщину

Одним з пріоритетних напрямків розвитку Рахівського району є туризм. Саме тому при районній державній адміністрації створено раду з питань розвитку туризму (далі Рада), засідання якої відбулося 15 січня. Головував – Дмитро Андріюк.Основне питання яке обговорили – організація презентації туристичної галузі району у м. Будапешт та участь району у Міжнародній туристичній виставці «Подорож 2013», яка відбудеться наприкінці лютого 2013 року.

Відділом туризму та зовнішньоекономічної діяльності управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації проводяться роботи з підготовки матеріалів: буклетів, карт, банерів, за допомогою яких стане можливим популяризація Рахівщини, як туристичного краю –  привабливого для туриста з Угорщини на виставці «Подорож 2013».

Членам Ради надано можливість внести свої корективи до проектів презентаційних матеріалів, а також пропонувати свої ідеї щодо їх покращення. Всі текстові матеріали будуть подаватися угорською мовою, оскільки рекламна продукція спрямована насамперед на угорського споживача.

Голова райдержадміністрації зазначив, що участь в даній виставці, буде «репетиці-єю» перед участю у туристичній виставці яка відбувається в Німеччині, а також думка членів Ради є дуже важливою, оскільки туризм – це сфера їх діяльності.

Дмитро Дмитрович запропонував членам Ради визначити список учасників делегації, які візьмуть участь у виставці «Подорож 2013» до 1 лютого.

Про це повідомили в Рахівській РДА.