Невідомий в масці побив берегівського адвоката

16 січня ввечері, близько 17 години невідомий в масці побив берегівського адвоката. Про це правоохоронців повідомила мати потерпілого – приватний нотаріус.

На місце негайно виїхали заступник Берегівського міжрайонного прокурора та виконувач обов’язків Берегівського РВ УМВС України разом із слідчо-оперативною групою.

Попередньо встановлено, що 32-річний  адвокат повертався додому з роботи і вийшов з машини відкрити ворота, раптом до нього підійшла особа в чорній масці  та завдала йому кілька ударів дерев’яною палицею по різних частинах тіла, після чого зникла. Потерпілий госпіталізований до Берегівської районної лікарні, де встановили отримані ним тілесні ушкодження: струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, численні гематоми чола та перелом кістки лівої руки.

Відомості про цей злочин СВ Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом  кримінального провадження.

Про це  повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.