В Ужгороді від газу відключать будинок на Оноківській

З понеділка, 21 січня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочне планово-технічне обслуговування п’ятиповерхівки на Оноківській,18 в обласному центрі.
За словами в. о. начальника управління експлуатації систем газопостачання товариства Тараса Стегури, працівники служби внутрішньодомових мереж ПАТ «Закарпатгаз» планують згідно з графіком від’єднати від газопостачання 104 абонентів згаданого будинку 21 січня  зранку з метою профілактики запірної арматури.  Як зауважив посадовець, ЖБК «Смерічка» акти прочистки димових та вентиляційних каналів надав  працівникам товариства  своєчасно. Прохання до споживачів блакитного палива, що проживають у п’ятиповерхівці на Оноківській, 18, створити можливості для найефективнішої співпраці з працівниками ПАТ «Закарпатгаз», надавши доступ до своїх помешкань з метою виявлення самовільно або з порушеннями вимог встановлених газопостачальних приладів.

Довідка: Графік проведення планово-технічного обслуговування Ужгорода та Ужгородського району на минулий рік виконаний на 82,11%. Зокрема, цю послугу було надано 19204 абонентам  багатоповерхівок обласного центру та 17607 абонентам  приватного сектору в місті й  районі. Згідно із графіком, затвердженим на поточний рік, планується охопити планово-технічним обслуговуванням, яке відповідно до діючих вимог повинно проводитись раз на рік, 50702 абоненти  Ужгорода та Ужгородського району.

ПАТ “Закарпатгаз”