Жінка з найбільшими стегнами у світі на літак купує два квитки

Мешканка Лос-Анджелеса, мати 4-х дітей з посмішкою міркує про загальноприйняті канони окружностей жіночої фігури: 90-60-90 – це не про Мікель Руффінеллі, ім’я якої занесено до Книги рекордів Гіннеса. У Мікель стегна в окружності трохи більші 244 см.

39-річна Мікель Руффінеллі, мати чотирьох дітей, вже багато років заміжня – її чоловік працює у великій компанії спеціалістом з ремонту комп’ютерів.
Нещодавно в сім’ї відбулася важлива і радісна подія – Мікель була офіційно визнана володаркою найбільших стегон в світі: в окружності її стегна складають 8 футів, що трохи більше 244 см. Жінка важить 191 кг при зрості 163 см, але стверджує, що єдина незручність, яку вона відчуває від своєї незвичайної фігури – це необхідність купувати собі 2 квитки на авіарейси, в міжміський автобус і при поїздці в метро.

Втім, в метро і на автобусах вона давно не їздить – Мікель воліє пересуватися по Лос-Анджелесу (Los Angeles) в невеликій вантажівочці, кабіна якої легко приймає в себе і витримує її форми.

“Мій чоловік у захваті від моєї фігури: він вважає мене найсексуальнішою жінкою в світі. Насправді, більшості чоловіків подобаються повні жінки. Немає такої позиції під час занять любов’ю, яка була б для нас недоступною “, – ділиться секретами свого особистого життя Мікель. Вона розповідає, що до народження першої дитини вона важила 64 кг, але після кожних пологів вага жінки збільшувався на пару десятків кілограмів. При неймовірній окружності стегон її талія є цілком стрункою для такої ваги – окружність талії Мікель усього 102 см.

“Нам довелося значною мірою перебудувати нашу ванну кімнату: не так давно я застрягла в душовій кабіні так міцно, що чоловікові довелося зламати її стінки”, – повідомляє Мікель.

Вона стверджує, що калорійність її раціону не перевищує 3000 ккал в день – це, в принципі, лише ненабагато більше норми для жінки її віку (2 000-2 500 ккал).

gazeta.ua